Besplatni info telefon 0800 310 310

Rješenja za dobar san!

UVJETI KORIŠTENJA

Korištenjem Internet stranice Marion d.o.o. smatra se da su korisnici i korisnice u svakom trenutku upoznati s ovim uvjetima korištenja te da ih u potpunosti razumiju i prihvaćaju.

Marion d.o.o. zadržava pravo izmjene sadržaja i uvjeta korištenja Internet stranice bez obaveze prethodne najave te nije odgovoran za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama.

Svrha Internet stranice Marion d.o.o. je približiti svoje proizvode klijentima i informirati ih o temama vezanima za zdrav život i odmor te u tom smislu Marion d.o.o. nastoji da objavljeni sadržaj u najvećoj mogućoj mjeri daje potpunu i točnu informaciju.

Marion d.o.o. se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja je na bilo koji način vezana uz korištenje stranice od strane korisnika i korisnica bilo uporabom ili zlouporabom sadržaja, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili korisnici ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom sadržaja stranice. Odricanjem od navedene odgovornosti Marionu d.o.o. nije cilj smanjiti odgovornost za svoje postupanje u skladu sa zakonskim propisima. Dokumenti, fotografije, podaci, informacije kao i bilo koji dio sadržaja objavljeni na stranici ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe.

Iako Marion d.o.o. nastoji smanjiti tehničke pogreške prilikom korištenja Internet stranice, ne može jamčiti da će sve funkcionalnosti biti uvijek dostupne niti odgovara za eventualnu nedostupnost stranice.

Marion d.o.o. ne odgovara za sadržaje niti za raspoloživost drugih stranica na koje upućuje poveznicama. Dopušteno je stavljati poveznicu Marion d.o.o. na druge stranice.

CIJENE

Istaknute cijene su izražene u hrvatskim kunama te s uračunatim PDV-om (porezom na dodanu vrijednost).

Kupoprodajni ugovor između ponuditelja i kupca postaje važeći u trenutku kada ponuditelj potvrdi narudžbu. Od tog trenutka dalje, sve su cijene i drugi uvjeti fiksirani i jednakovrijedno  važe za ponuditelja i za kupca.

NAČINI PLAĆANJA

Naručene proizvode i usluge kupac može platiti na jedan od sljedećih načina:

  • Plaćanje gotovinom prilikom preuzimanja narudžbe. Opcija plaćanja pouzećem omogućuje Vam da iznos narudžbe podmirite prilikom same dostave proizvoda na traženu adresu. Plaćanje pouzećem se vrši isključivo u gotovini dostavljaču prilikom isporuke.
  • Virmansko plaćanje. Kod izbora ovog načina plaćanja, na svoju e-mail adresu dobit ćete predračun sa svim podacima potrebnima za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti vrijednost narudžbe. Uplatu potom možete izvršiti korištenjem internet bankarstva ili načinom na koji inače plaćate svoje račune – putem banke, pošte… Po zaprimljenoj uplati, poslat ćemo Vam naručene proizvode.
  • Plaćanje karticama jednokratno ili obročno do 24 rate beskamatno ili putem potrošačkog kredita  na prodajnom mjestu, našem terenskom prodajnom savjetniku ili pri isporuci ako isporuku vrši naša dostavna služba.

Jednokratno:
kreditnim karticama: American, Visa, Diners, EC/MC
Debitnim karticama: Maestro, Visa Elektron

Obročno:
PRIVREDNA BANKA ZAGREB
AMEX 2 – 12 rata beskamatno
AMEX od 13 – 24 rate beskamatno
AMEX potrošački kredit (24 – 60 rata)
MAESTRO i VISA Inspire 2-12 rata beskamatno.
MAESTRO i VISA Inspire 13-36 rata beskamatno.

ZAGREBAČKA BANKA – ZABA
MAESTRO 2 – 12 rata beskamatno
MASTERCARD i VISA 2 – 12 rata beskamatno
MASTERCARD Potrošački kredit (13- 36 rata)

ERSTE CARD CLUB
DINERS 2-12 rata beskamatno
DINERS Potrošački kredit (13-60 rata)
MAESTRO Plus 2- 12 rata

SPLITSKA BANKA
VISA, MASTERCARD do 12 rata beskamatno

 

 

DOSTAVA

Dostava se vrši na kontinentalnom djelu Hrvatske i po otocima, ovisno o dogovoru i mogućnostima dostavnih službi.

Kupac svojim potpisom na pratećem dokumentu potvrđuje da je robu preuzeo. Prilikom preuzimanja potrebno je temeljito pregledati robu radi eventualnih oštećenja u transportu te molimo da nas, u slučaju zamijećenih oštećenja kod preuzimanja, odmah kontaktirate.

Cijena dostave

  • Za naručenu robu dostava na kontinentalnom djelu Hrvatske se naplaćuje u paušalnom iznosu od 100,00 kn.
  • Za isporuke na otoke dostava se naplaćuje prema važećem cjeniku odabrane dostavne službe.
  • Za narudžbe veće od 3.000 kn, dostava je besplatna.

Neizvršena isporuka: Ukoliko kupac, odnosno primatelj naveden u narudžbi, nije zatečen na navedenoj adresi dostave u vrijeme dostave, kupac će biti kontaktiran o ponovnoj dostavi.

JAMSTVO I REKLAMACIJE

S obzirom na raznolikost asortimana Marion d.o.o. u ponudi ima proizvode različitih karakteristika sa različitim jamstvenim rokom, koji može biti od jedne godine, pa do 20 godina. Jamstveni list sastavni je dio jamstvenih uvjeta te se isporučuje uz proizvod. Kupac je dužan čuvati jamstveni list i račun cijelo vrijeme jamstvenog roka. Račun i jamstveni list jedini su dokumenti s kojima kupac može ostvariti svoja prava.

Reklamacije uvažavamo prema jamstvu proizvođača za proizvod koji ste kupili. Svaki proizvod koji se reklamira biti će pregledan od strane ovlaštene osobe prodavatelja ili proizvođača. Na temelju zapisnika o reklamaciji, ako je reklamacija opravdana, reklamirani proizvod biti će servisiran ili će se proizvod zamijeniti novim.

PRIGOVORI I POHVALE

Sukladno čl. 10 Zakona o zaštiti potrošača, Marion d.o.o. omogućuje Vam da svoje pisane prigovore šaljete na adresu Dubravica 2, 5200 Pazin ili e-mailom na adresu: info@marionmadraci.hr

Jednostrani raskid ugovora o kupoprodaji sklopljenoj na daljinu

Kupac ima pravo u roku od 14 dana od dana dostave proizvoda kupljenog na daljinu jednostrano raskinuti ugovor.

Kupac je dužan prije isteka roka za jednostrani raskid ugovora, obavijestiti trgovca o svojoj odluci da raskine ugovor i to putem obrasca za jednostrani raskid ugovora ili putem bilo koje druge nedvosmislene izjave kojom izražava svoju volju da raskine ugovor.  Trgovac je dužan bez odgađanja, dostaviti potrošaču potvrdu o primitku izjave o raskidu na trajnom mediju.

Obrazac za jednostrani raskid Ugovora o kupoprodaji na daljinu možete preuzeti ovdje.

Kupac je dužan izvršiti povrat proizvoda najkasnije u roku od 14 dana od dana davanja izjave o raskidu ugovora.

Povrat novca biti će izvršen tek nakon što nam roba bude vraćena nakon što se utvrdi stanje proizvoda. Ako je proizvod neoštećen prodavatelj se obavezuje bez odgađanja kupcu vratiti cijeli iznos uplaćenih sredstva za vraćeni proizvod. Sve troškove povrata proizvoda i eventualne ponovne dostave snosi kupac.

Kupac nema pravo na jednostrani raskid ugovora ako je predmet ugovora roba koja je izrađena po specifikaciji potrošača ili koja je jasno prilagođena potrošaču.

Ukoliko je vraćeni proizvod oštećen, prodavatelj će umanjiti iznos za povrat u iznosu nanesene materijalne štete, ukoliko je vraćeni proizvod uništen prodavatelj neće izvršiti povrat sredstava.

ZAMJENA ROBE U SLUČAJU POGREŠNE NARUDŽBE

Ukoliko je kupac naručio pogrešnu dimenziju, proizvod se može zamijeniti u roku od 14 dana ukoliko je proizvod u originalnom pakiranju i nije oštećen. Ukoliko je proizvod otvoren i ima vidljiva oštećenja proizvod je moguće zamijeniti isključivo ako kupac pristane podmiriti iznos nanesene materijalne štete počinjene na proizvodu kao i ponovnog pakiranja proizvoda. U oba slučaja, trošak povrata proizvoda kao i trošak ponovljene dostave ide na teret kupaca.

Za dogovor oko podmirenja navedenih troškova, kao i eventualne razlike u cijeni ukoliko se proizvod mijenja, kupac će biti kontaktiran usmeno ili putem e-pošte od strane naših djelatnika.

Kontaktirajte nas ?