Besplatni info telefon 0800 310 310

Najnovija ergonomska rješenja

Tvrtka

Marion je tvornica madraca koja je nastala radi postizanja dva važna cilja.
Prvi cilj proizlazi iz misli Friedricha Nietzschea: “kad krepost spava, probudi se svježija”.

Povećati blagodati dobroga sna cilj je koji je potaknuo tvornicu, tada madraca od lateksa, MARION da kupcima prodaje proizvode po veleprodajnim cijenama.

Lateks je skupocjen i rijedak materijal te ga upravo ta dva obilježja čine ekonomski teško dostupnim.

Stoga se tvrtka MARION opremila inteligentnim organizacijskim ustrojem bez posrednika i preprodavača kako bi pojednostavila odnos proizvođač – potrošač i svima omogućila da nabave madrac od lateksa po tvorničkim cijenama.

Drugi cilj izražen je krilaticom tvrtke: RJEŠENJA ZA DOBAR SAN. San se razlikuje kod svakog od nas: prema načinu, količini i kvaliteti, od osobe do osobe.
Upravo stoga, MARION nudi personalizirane sustave za odmor.

Personalizirani sustavi za odmor po veleprodajnim cijenama.

Povijest tvrtke

Tvrtka Marion osnovana je 1999. godine s jasnom namjerom da poboljša kulturu spavanja. Svoje prve korake Marion je napravio u akademskim krugovima i istraživačkim centrima. Cilj je bio pronaći idealan materijal, onaj koji će više od ostalih jamčiti ergonomičnost, higijenu i biokompatibilnost. Najbolje odlike pokazao je lateks pa 1999. godine započinje proizvodnja prvog madraca od lateksa Marion.

2003. godine Marion proizvodi prvi model električnih podnica. Za razliku od uobičajenih električnih podnica, ima pet pregiba radi osiguranja optimalnog položaja.
Zahvaljujući modelu madraca Giove i električnoj podnici, Marion će nakon svega nekoliko godina ući među prvih pet vodećih tvrtki u svom sektoru na nacionalnoj te među prvih deset tvrtki na europskoj razini.

 

2008. godine Marion širi poslovanje i ulazi na hrvatsko tržište te ubrzo biva prepoznat od kupaca koji traže kvalitetu.

2009. godine tvrtka potvrđuje svoju neospornu vodeću ulogu u svom sektoru te bilježi najbolji prihod, najbolji trend rasta te najbolji plasman na talijanskom tržištu.
Kako bi proslavila svoju desetu obljetnicu, tvrtka Marion stvara kolekciju “Dvostruki sjaj” koja se sastoji od okvira kreveta, ormara, komoda i noćnih ormarića ekskluzivnog dizajna.

 

2010. godine pojavljuje se novi model madraca od lateksa: Evolution, koji postaje apsolutni hit. Po prvi se puta u Italiji cijena madraca od lateksa za bračni krevet spušta ispod 200 eura.
Prva u Italiji, a četvrta u Europi, tvrtka Marion spremna je suočiti se s novim izazovima tržišta koje se neprestano razvija.

U 2013. Marion ulazi i na slovensko tržište. Otvara novo sjedište u Forlìju s 3.000 m2 skladišta i 5.000 isporučenih sustava za spavanje, postaje motor tržišta zdravog spavanja u Europi.

 

 

 

 

Tvrtka Marion, prva u Italiji i četvrta u Europi po prodaji madraca od lateksa, neprestano se razvija i osvaja nova tržišta

2014. otvara sjedište u Švicarskoj. Zahvaljujući rastu i širenju asortimana te povećanim zahtjevima tržišta, nudi paletu proizvoda hotelima, vilama, kućama za odmor i apartmanima. Širi poslovanje izvan Europe, stvara partnerstva s distributerima s Malte, iz Koreje, Tunisa, Maroka. Oprema hotele srednje i više kategorije u zemljama u kojima posluje.

2015. i u Hrvatskoj nas prepoznaju iznajmljivači i hotelijeri kao kvalitetnog dobavljača i partnera te opremamo mnoge turističke smještajne objekte.

U 2016. ističemo partnerstvo s Maistrom, velikim hotelskim lancem koja nam ukazuje povjerenje za opremanje šest različitih objekata raznih kategorija.
S pažnjom usmjerenom u svoje najveće bogatstvo, zadovoljnog kupca, tvrtka Marion nastavlja s onim što ju je proteklih godina dovelo do uspjeha: osmišljavanje, proizvodnja i testiranje sve boljih rješenja za dobar san.

Reference

 • Hotel Jadran

  Bled

 • Grand hotel toplice

  Bled

 • Hotel Park

  Bled

 • Hotel Lipa

  Lendava

 • Terme 3000

  Moravske toplice

 • Zdravilišče Radenci

  Radenci

 • Terme Lendava

  Lendava

 • Resort Petalon

  Vrsar

 • Resort Belvedere

  Vrsar

 • Resort Amarin

  Rovinj

 • Resort Villas Rubin

  Rovinj

 • AC Polari MH

  Rovinj

 • AC Veštar MH

  Rovinj

 • Hotel Perla

  Dubrovnik

Kontaktirajte nas ?